Spring naar inhoud

Warm bosbad

In het Japans bestaat er een term shinrin-yoku, in het Nederlands ook wel “bosbaden” genoemd. Je omringen door de natuur in een groot bos om je op te laden en te herstellen. Dat is precies mijn plan vandaag. Van alle seizoenen vind ik herfst in het bos de meest fantastische. Al die diepe, warme kleuren, het zonlicht dat tussen de bomen door piept en een spotlight werpt. Het is net of ik me in een warm (bos)bad rondwentel. Met een warm en blij hart kom ik er na twee uur wandelen weer uit. Heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij