Spring naar inhoud

Mighty sky

Hoewel ik soms de warmte en helderheid van lange zomerdagen mis, houd ik wel enorm van de indrukwekkende wolkenluchten van het najaar en de winter. Dat je je klein en nietig voelt bij de grootte en de diepe donkerte die er vanuit gaat. En dat je een bijna heilige gelukzaligheid ervaart als de zon van achter zo’n wolkenmassa doorbreekt en haar stralen over je uitstrooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij