Spring naar inhoud

Opladen

In deze tijd van het jaar geniet ik nog extra van iedere zonnestraal die ik opvang. Ik laad mezelf op aan het licht en de warmte. Tijdens mijn ochtendwandeling vandaag word ik ook getrakteerd op de zon in mijn gezicht. Ik wandel stukjes met ogen dicht om me er extra op te concentreren maar heb gelukkig precies op tijd mijn ogen open waardoor mijn blik valt op dit prachtige plaatje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij