Spring naar inhoud

Dag vol klein geluk

Vandaag is een dag vol klein geluk. Heerlijk in de flow tijdens een ochtend werken. Mezelf trakteren op pokébowl voor lunch en daarna lekker op de fiets stappen voor een lange tocht. Tijdens de tocht word ik constant overvallen door klein geluk. Hoe er in iedere kier van het asfalt plantjes groeien. Hoe de paddenstoelen in de berm net huisjes lijken en ik in gedachten de kaboutertjes kan zien lopen. Hoe de lucht vlakbij een dorp ineens ruikt naar herfst en speculaaskruiden. Hoe de zon prachtig door de glinsterende doorzichtige rietpluimen schijnt. Hoe een oude boerenschuur er extra sprookjesachtig uitziet door het prachtige kleurverloop van de wilde wingerd op de muur. Blij en voldaan kom ik na de fietstocht thuis. Ik kruip nog even in mijn werkhoekje en typ er in dezelfde heerlijke flow een blog uit voor mijn werk. Wat een topdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij