Spring naar inhoud

Constructie

Een bedrijfsuitje van Sanders werk brengt ons naar een bijzondere plek aan de rand van het Haringvliet. Een vogelkijkplek, gemaakt van een imposante houten constructie en afgewerkt met een dik rieten dak. Het is prachtig om te zien en van binnen voelt het bijna als een natuurkathedraal. Vogels kijken is niet zo mijn ding maar de hut is echt prachtig en het uitzicht over het Haringvliet mag er ook zijn!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij