Spring naar inhoud

Herfstkleuren

Het begint altijd langzaam, met de eerste paar bomen die verkleuren. De eerste kastanjes die uit de boom vallen. De eerste mistige ochtenden. Herfst. En hoe vaak het ook al herfst is geweest, toch overvalt het me iedere keer weer en geniet ik er enorm van. De natuur zit zo mooi in elkaar. De kleuren en geuren van de herfst brengen me ieder jaar opnieuw in vervoering. En mijn ochtendwandelingen maken me extra tevreden als de stoep wordt gesierd door herfstblaadjes in prachtige kleuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij