Spring naar inhoud

Herfstkleuren

Het begint altijd langzaam, met de eerste paar bomen die verkleuren. De eerste kastanjes die uit de boom vallen. De eerste mistige ochtenden. Herfst. En hoe vaak het ook al herfst is geweest, toch overvalt het me iedere keer weer en geniet ik er enorm van. De natuur zit zo mooi in elkaar. De kleuren en geuren van de herfst brengen me ieder jaar opnieuw in vervoering. En mijn ochtendwandelingen maken me extra tevreden als de stoep wordt gesierd door herfstblaadjes in prachtige kleuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij