Spring naar inhoud

Kunst der natuur

Op de pier van het strandje in ons dorp kun je heerlijk naar het water kijken. Het klotst vredig tegen de grote keien aan, waardoor je bijna automatisch je gedachten laat wegdrijven op de golfjes. Je hoofd gaat leeg en je hart en ogen gaan open. En dan opeens valt het op hoe prachtig felgeel het mos eigenlijk is dat groeit op de keien. En hoe heldhaftig een kleine felgroene rups zich een weg baant over de glibberige stenen vlakbij het klotsende water. En hoe de lucht iedere paar minuten verandert totdat de zon onder is. Wat is het leven mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij