Spring naar inhoud

Kunst der natuur

Op de pier van het strandje in ons dorp kun je heerlijk naar het water kijken. Het klotst vredig tegen de grote keien aan, waardoor je bijna automatisch je gedachten laat wegdrijven op de golfjes. Je hoofd gaat leeg en je hart en ogen gaan open. En dan opeens valt het op hoe prachtig felgeel het mos eigenlijk is dat groeit op de keien. En hoe heldhaftig een kleine felgroene rups zich een weg baant over de glibberige stenen vlakbij het klotsende water. En hoe de lucht iedere paar minuten verandert totdat de zon onder is. Wat is het leven mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij