Spring naar inhoud

High tea

Het ziet er altijd zo leuk en aantrekkelijk uit, zo’n tafel vol lekkers. Echt leuk, al die kleine hapjes en dan lekker van alles wat proberen. Ik heb lekker uitgepakt en heb van alles meegenomen naar de high tea. Omdat ik zin had om dingen klaar te maken, maar ook omdat ik verwachtte dat er als vegan weinig opties voor mij zouden zijn tussen wat anderen meebrachten. Het is maar goed dat ik me daarop had voorbereid, want er is verder niks plantaardigs tussen. Maar van de thee en het uitzicht op de tafel kan ik in ieder geval genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij