Spring naar inhoud

Tafel vol tuin

Wat een geluk: mijn ouders hebben een weelderige tuin vol planten, waar in het najaar allerlei stekjes van kunnen worden genomen. Voor de aankleding van onze tuin, duiken mama en ik een middagje haar tuin in om wat planten te stekken. Het is een prachtige bonte verzameling geworden, een heel oerwoud op tafel. In de tuin knip ik het loof direct af zodat de plant zich concentreert op zijn wortelgroei, dus ik kan er pas in het voorjaar echt van genieten. Ik kijk er nu al naar uit!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij