Spring naar inhoud

Perentijd

Onderweg met de fiets van Middelharnis naar huis kom ik langs deze kruiwagen. Ik ben er al een paar meter voorbij als ik echt registreer dat er ‘gratis’ op het bordje staat. Ik draai om en fiets een stukje terug. Tegen gratis peren zeg ik geen nee, super lekker! En leuk dat ze uit de buurt komen. Ziet er ook nog leuk uit, die groene peren in een oranje kruiwagen. Lekker jaren zeventig kleurenschema ook, hihi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij