Spring naar inhoud

Herfstlicht

Lijkt dat maar zo of zijn er in de herfst vaker van die machtige luchten en prachtige zonsopkomsten? Het zal vast komen omdat mijn ochtendwandeling nu samenvalt met de zonsopkomst door de korter wordende dagen. In ieder geval is het ook deze ochtend prachtig. Ik hou mijn adem in van verwondering en voel een diep gevoel van geluk en dankbaarheid. Ik leef en ben hier om dit te aanschouwen. De rust op straat, het prachtige herfstlicht, de schapen op de dijk en het water. Wat een schoonheid. Mijn hart is vol en licht.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij