Spring naar inhoud

Woepie, hij houdt van me!

Echt enorm romantisch zijn we allebei niet. Maar in de kleinste dingen laten we elkaar wel regelmatig blijken dat we elkaar liefhebben. Vandaag kom ik in de keuken voor lunch en zie ik dit kleine betoon van liefde. Een stukje van Sanders kaneelwoepie, omdat hij weet dat ik die zo lekker vind. Zo lief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij