Spring naar inhoud

Drive darling

Een lange dijk als tunnel van bomen. In de ochtend getooid met de glinster van de opkomende zon en mistflarden, in de namiddag dromerig door het zachte licht van de al laagstaande zon. Hier rijden, naar en van mijn werk, maakt me altijd rustig. Het is alsof je in een bubbel terecht komt, alsof er even niks anders is dan jij en die dijk met bomen. Bocht na bocht, steeds veranderend maar altijd een afgesloten geheel. Prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij