Spring naar inhoud

Avond in pastel

Wanneer ik dan ook maar ga wandelen, dit uitzicht vanaf de dijk verveelt me nooit. Soms is het water zo rustig dat de lucht erin weerspiegelt en je even je adem inhoudt van de schoonheid. Soms is het rauw weer en is het water ruw en wild. Soms waait de wind je wakker met regendruppels en kou. En soms is het zo vredig als vanavond, de avond in pastel en de kleuren zo zacht. Hoe dan ook, ik kom altijd even tot rust als ik hier wandel. Terug naar het hier en nu, naar het kleine van het moment. Wat er ook gaande is en hoe ik me ook voel, daar knap ik altijd van op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij