Spring naar inhoud

Avond in pastel

Wanneer ik dan ook maar ga wandelen, dit uitzicht vanaf de dijk verveelt me nooit. Soms is het water zo rustig dat de lucht erin weerspiegelt en je even je adem inhoudt van de schoonheid. Soms is het rauw weer en is het water ruw en wild. Soms waait de wind je wakker met regendruppels en kou. En soms is het zo vredig als vanavond, de avond in pastel en de kleuren zo zacht. Hoe dan ook, ik kom altijd even tot rust als ik hier wandel. Terug naar het hier en nu, naar het kleine van het moment. Wat er ook gaande is en hoe ik me ook voel, daar knap ik altijd van op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij