Spring naar inhoud

Rust met routine

Het klinkt misschien heel saai maar ik heb een ochtend- en avondroutine. Het helpt mij enorm om ’s ochtends vroeg en vlak voor het slapengaan te kunnen vasthouden aan een routine om de dag goed te beginnen en eindigen. Ik voel me gewoon veel beter als ik ’s avonds niet meer te lang online ben en als ik ’s morgens in een opgeruimde keuken kom waar mijn ontbijt alvast klaar staat. Bovendien is een ochtendwandeling echt de beste manier om een goed humeur te kweken voor de rest van de dag. Maar in een leven waarin er van alles verandert (verhuizing, nieuwe baan) lukt het niet altijd om constant die routines vol te houden. Daarom ververs ik zo nu en dan mijn routines. Niet alleen in concept, maar ik maak er ook een aantrekkelijk kaartje bij waar ik blij van word als ik er naar kijk. Die houd ik er letterlijk bij, zodat ik lekker niet teveel hoef na te denken. Dit is mijn ‘nieuwe’ avondroutine. Prachtig plaatje hè?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij