Spring naar inhoud

Hier en nu

De keuken heeft een kleine make-over gekregen. Het was een gedurfde keuze, dat geef ik toe, maar het perzikoranjeroze en het felle geel geven de keuken zo’n prachtige vrolijke uitstraling. Samen met de zwarte details en de donkere tegels is het prachtig geworden. Ik word vrolijk en rustig tegelijk van de heerlijke kleuren en extra blij word ik van deze twee lijstjes waar ik nu iedere dag even naar kan kijken. Een mooi gedichtje van mijn lievelingsillustrator en een kaartje wat ik naar Sander stuurde vanuit Leeuwarden omdat het me aan onze verbondenheid doet denken. Het vervult mijn hart met dankbaarheid en liefde.

2 antwoorden »


  1. Ik genoot net al helemaal van je andere blogpost (omringd en omarmd), en nu lees ik deze en kan ik het natuurlijk niet laten om te reageren. Lief, dankjewel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij