Spring naar inhoud

Schoon vuil

Vandaag volgde ik een workshop moestuinieren van mijn nieuwe collega Agaath op Landgoed De Peerdegaerdt. Heerlijk om te worden meegenomen in de rustige maar stralende energie van deze fijne vrouw en te kunnen luisteren naar haar schatkist aan kennis over moestuinieren. Enthousiast trekt ze blaadjes van planten om te laten proeven en steekt ze een hand vol zelfgemaakte compost onder mijn neus om te laten ruiken (stinkt dus helemaal niet!). En het mooiste: het contrast tussen die werkhanden vol aarde en het prachtige tere, gedetailleerde bloemetje van de knoflookbieslook. “Schoon vuil” zegt ze grijnzend als ik het benoem “het is onze oorsprong, moeder Aarde”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij