Spring naar inhoud

Explosie van kleur

Ik heb een kleurrijke persoonlijkheid, zeg ik wel eens grappend. Maar één ding is in ieder geval zeker: ik houd van vrolijke, uitgesproken kleuren. Geen pasteltinten (ook prachtig trouwens) maar het liefst gewoon volle kleur, bam. Kleur doet enorm veel met me. Het geeft me energie, het brengt me tot rust, het maakt me vrolijk of dankbaar..

Mijn lievelingskleuren blijven toch oranje en geel, de vrolijkste kleuren in het palet wat mij betreft. Ik krijg er dansbare energie van, zin om wat van de dag te maken. Het doet me denken aan zomer en warmte, aan muziek en dansen, aan gezelligheid en verbondenheid. Ik hou ervan! En dus is het een schot in de roos dat ik als afscheid van mijn werk van HR, mijn leidinggevende én Sander maar liefst drie bossen bloemen tegelijkertijd krijg, in datzelfde kleurschema. Geweldig! Ik heb ze samengevoegd tot twee prachtige boeketten die nu een week (of hopelijk langer) mij en mijn woonkamer mogen opvrolijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij