Spring naar inhoud

Vroege vogel

Ik houd van de vroege ochtend. De serene sfeer die over alles heen ligt. Het sprookjesachtige licht van ochtendgloren en herfstdauw. De stilte. Vanochtend ben ik wakker geworden in de logeerkamer van een vriendin. Te vroeg naar mijn zin, maar op een andere plek dan thuis val ik toch niet meer in slaap. Dan maar gebruik maken van de vroege ochtend en genieten van een ochtendwandeling op een nieuwe plek. Ik beland in een prachtig park met oude bomen om de hoek. Hoe simpel kan geluk zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij