Spring naar inhoud

Het goede leven

Oh wat heerlijk is dat toch, eindelijk weer warm zomerweer. Zo warm dat je na vijf minuten in de zon zoveel mogelijk kleren wil uitgooien, een zonneklep opzet en de parasol uitklapt. Maar toch, het is heerlijk om de zon weer op mijn huid te voelen en op te laden aan de stralende warmte die alleen de zon op die manier kan geven. Tel daar bovenop de heerlijke tuinstoel van pa én de prachtige weelderige bloei van de tuin van mijn ouders en het geluk is compleet. Zeg nou zelf: dit is toch het goede leven?!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij