Spring naar inhoud

Creatieve oplossing

Veldbloemen plukken is superleuk maar hoe krijg je de bloemen ook nog levend naar huis? Zeker op deze – gelukkig weer heerlijk zonnige – warme dagen hebben je bloempjes toch zeker snel water nodig. En dus heb je iets nodig om de bloemen in te zetten. Een emmertje of een vaasje of een flesje. Deze oplossing deed me grinniken, erg creatief: een chipszak. Ik vind het wel een mooi contrast tussen iets zo natuurlijks als veldbloemen en iets zo onnatuurlijks als chips vol suiker en smaakversterkers. En juist dat contrast maakt het dan weer mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij