Spring naar inhoud

Kiplekker

Deze week ben ik begonnen met een nieuwe baan op een hele fijne groene plek. Landgoed De Peerdegaerdt is een bijzondere plek waarin je je even in een hele andere wereld waant. Met overal (fruit)bomen, planten en bloemen, kleine kronkelpaadjes, hoekjes en poortjes vergeet je al snel de wereld buiten de poort. “Wat een prachtige plek!” was – net als iedereen – ook mijn reactie toen ik er voor het eerst binnenstapte. Het meest bijzondere vind ik nog de speciale manier waarop mens en dier op De Peerdegaerdt samenleven. Pauwen en kippen lopen los op het erf rond en zolang er plek is, wordt ieder dier in nood gered en opgevangen, al dan niet tijdelijk tot er een nieuw thuis voor ze is gevonden. Het is fijn om op zo’n inspirerende plek te zijn waar zoveel respect en waardering bestaat voor ieder levend wezen. Ik voel me er kiplekker en ben trots dat ik mee mag werken aan de communicatie via onder andere sociale media.

3 antwoorden »

    • Dankjewel Nina! Ik voel me inderdaad ook helemaal op mijn plek daar. Ondanks dat het allemaal ook spannend en nieuw en veel is, krijg ik er toch voornamelijk energie van! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij