Spring naar inhoud

Onvoorwaardelijk

Na het eten maken maken Sander en ik een wandeling om ons groentenpakket op te halen bij de biowinkel en een brief te bezorgen bij de vorige bewoners van ons huis. Bij hen om de hoek ligt dit vriendje. Als ik op hem afloop mauwt hij al instemmend en mijn geknuffel wordt uitgebreid beloond. Neusje neusje, kopjes en likjes, hij windt me compleet om zijn pootje. Heerlijk, die onvoorwaardelijke knuffelpartijtjes met katten op straat.

rna maken we een wandeling door het dorp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij