Spring naar inhoud

Zonnegroet

Ik moet erna wat harder fietsen om nog op tijd op werk te zijn maar dat heb ik er graag voor over. Ik zet mn fiets op zijn standaard en kniel in het nog vochtige gras van de berm en schiet wat foto’s van de prachtige gloed van de ochtendzon op de sprietjes en bloemen. “Wauw” hoor ik een sarcastische middelbare scholier achter me opmerken als hij ziet wat ik aan het doen ben. Ik moet glimlachen en denk bij mezelf ‘Ja, precies dat: Wauw. Je hoeft nergens naar toe, lieve jongen. De schoonheid zit gewoon in de berm op weg naar school’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij