Spring naar inhoud

Geleend

Mijn logeerplek in Leeuwarden is op zichzelf al heel fijn. Prima bed, een keuken om zelf eten te kunnen bereiden en zelfs een ligbad in een badkamer voor mezelf. Beter had ik me niet kunnen wensen. Maar waar Lieuwe & Jeannet me écht heel blij mee maken is met het uitlenen van de fiets van hun dochter, waarmee ik vandaag op pad ben. Ik fiets richting het noorden met als doel om – al is het maar even – de Waddenzee te zien. Maar hoe ik er kom en hoe lang ik er over doe, maakt vandaag niet uit. Ik kies per knooppuntenbord hoe ik mijn route vervolg. Overal waar ik wil, stop ik om een broodje te eten, een hoofdstukje uit mijn boek te lezen of iets op de foto te zetten. Soms zit ik vijf minuten op mijn hurken te prutsen met camera-instellingen om het beeld precies zo te krijgen als dat ik mooi vind. Heerlijk, om zo mijn creatieve gang te kunnen gaan. En allemaal dankzij het vrouwen van mijn gastheer en -vrouw om hun fiets aan mij uit te lenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij