Spring naar inhoud

Vanuit hier zie je alles

Bovenaan de achterflap van het boek staat: “Betoverende bestseller voor liefhebbers van Amélie”. Een betere samenvatting van de sfeer in dit boek kan ik niet geven. Stap in het leven van Luise, een meisje wat opgroeit in de hechte gemeenschap van haar dorp. Vanuit de ogen van Luise leer je de kleurrijke, soms wat eigenaardige dorpsbewoners kennen op zo’n manier dat je ze meteen in je hart sluit. Net als Luise zelf, die opgroeit en haar leven weer oppakt nadat haar beste vriendje bij een ongeluk om het leven komt. Een heerlijk boek, troostend en liefdevol geschreven. Het laat prachtig zien hoe de schoonheid van het leven in de dagelijkse dingen zit, hoe mooi en uniek ieder mens is (ondanks of dankzij hun eigenaardigheden) en hoe we onszelf zijn juist door de verbinding met de mensen om ons heen. Ik heb het verslonden!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij