Spring naar inhoud

In één ruk

Een week zonder plannen en een stapel boeken in mijn tas. Top. Het is lang geleden dat ik mezelf toestond om na het ontbijt gewoon weer lekker terug tussen de dekens te kruipen en – enkel onderbroken door een kwartiertje lunchen – in één ruk mijn boek uit te lezen. Een paar uur achter elkaar omgeven door zachtheid en warmte en met mijn hoofd in een andere wereld. Wat lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij