Spring naar inhoud

Welkom in de jungle

Sander en ik zijn aan het wandelen in de Elzen. Daar komen we sinds de verhuizing niet meer zo vaak maar vandaag zijn we in de buurt en grijpen we onze kans om ons lievelingsrondje te wandelen. Sander besluit om mijn favoriete zijpaadje deze keer over te slaan en het hoofdpad te volgen, maar ik wil wel graag even door de bush en dus geniet ik in mijn eentje van het kronkelpaadje door het dichtbegroeide gewas. Midden in dat kronkelpaadje ligt daar ineens deze boomstam met een verwelkomend drempeltje. Grappig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij