Spring naar inhoud

Groei!

Ondanks de vele natte weken deze zomer (waardoor mijn moestuin maar liefst viermaal zodanig onder water stond dat alles is weggerot en ik de boel heb opgeruimd), geniet ik enorm van de gewassen die ik in pot heb geteeld dit jaar. De (tros- en kers)tomaten, paprika’s en Spaanse pepers groeien goed en ik word elke keer zo blij als een kind en zo trots als een pauw als ik zie dat wat begon als groen langzaam geel en dan rood kleurt. Geweldig toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij