Spring naar inhoud

Fröbelen

Op dagen dat ik moe wakker word, kan ik soms maar beter rustig opstarten. Niets is dan beter dan even rustig fröbelen. Iets met mooie plaatjes, schaar, lijm, pennen en potloden. Gewoon me omringen met dingen die ik mooi vind en daar dan ook nog iets mooiers van maken. Vandaag wordt het een brief naar een lieve vriendin, op mooi papier, vergezeld van mooie plaatjes en een handgemaakt kaartje. Geen haast, gewoon schrijven tot de woorden op zijn (of de zin om te schrijven). Mooie plaat uitgezocht om een envelop van te maken en huppa. Ik blij, vriendin blij. Zo simpel kan het zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij