Spring naar inhoud

Gezamenlijk project

Meestal fiets ik op de terugweg van werk steeds dezelfde route. Dan kom ik vrij snel door een klein straatje met kleine huizen (met mooie geveltjes maar zonder voortuintje), goed bijgehouden sfeervolle boompjes én sinds kort iets wat lijkt op een gezamenlijk project: bij verschillende huizen staat zo’n prachtige houten bak voor de deur met daarin moestuin groenten. Bij een ander huis zie ik ook in de oude geveltuin wat tomaten- en paprikaplanten staan. Al die houten bakken geven zo’n verzorgd maar ook gezellig gezicht en met een glimlach stel ik me zo voor dat die bewoners lekker samen met hun plantjes bezig zijn en courgettes ruilen tegen tomaten of zo. Superleuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij