Spring naar inhoud

Verstoppertje

Met al die regen kwam grasmaaien er de laatste weken niet zo van. En nu het weer droog en zonnig weer is, vindt Abel dat helemaal niet erg. Hij nestelt zich het liefst helemaal in een verstopt hoekje tussen de hoogste graspollen aan de rand van ons grasveldje. Of hij rolt er lekker op los, zich uitrekkend en gapend. En je kan ook heel leuk met hem spelen door de grassprietjes te laten dansen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij