Spring naar inhoud

Studentenhumor

We zijn spontaan even in het centrum van Leiden en barsten in geschater uit als we dit bord zien staan bij de ingang van het Plantsoen. Echt weer zo’n studentenactie. Het heeft waarschijnlijk ook nog best wel wat tijd en moeite gekost om (mogelijk onder invloed) al die letters van “Let op extra handhaving” weg te halen tot dit overblijft. Het is die studentenhumor en spontaniteit die Leiden zo’n fijne plek maken met zo’n ontspannen sfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij