Spring naar inhoud

Bewuster leven

Dit boekje kocht ik vorig jaar, vlak nadat Sander en ik een kijkje waren wezen nemen in het tiny house van auteur Mirjam Looij en haar man Corné. In de aanloop naar hun verhuizing en de eerste maanden in hun tiny house, dacht Mirjam veel na over wat het betekent om duurzaam en bewust te leven. In het boekje neemt ze je in 52 kleine verhaaltjes mee in haar zoektocht naar ‘het geluk van genoeg’. Over minimaliseren en verduurzamen, maar ook over vertragen en meer luisteren naar jezelf. Over (goed) genoeg zijn, leven in vertrouwen en geloof en het kleine geluk wat in iedere dag te vinden is. Het is perfect leesvoer voor op het toilet, als je een kort momentje hebt om wat inspiratie op te doen (of voor in de wachtkamer van je eigen praktijk of zo). Mirjams boek staat vol inspirerende stukjes. Wat ook echt fijn is, is de menselijke toon in haar verhaaltjes: Mirjam vertelt je namelijk niet alleen hoe je dingen anders kunt doen, maar schrijft ook eerlijk over haar worstelingen en twijfels. Daarmee spoort ze je aan om lief voor jezelf te zijn maar toch iedere keer een stapje te zetten in de goede richting. Inspirerend!

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij