Spring naar inhoud

Prachtige luchten

Vanmiddag werd ik op weg naar de supermarkt verrast door deze dreigende maar prachtige lucht, met precies één gat waaruit de zon door het wolkendek haar spotlight op aarde schijnt. Prachtig (en gelukkig bleef het droog)!

Vanavond maakten Sander en ik samen nog een lange wandeling en eindigden met zonsondergang op de dijk. Een nóg veel mooiere lucht, wonderschoon op het gladde wateroppervlak met opvliegende ganzen die geschrokken zijn van onze plotselinge verschijning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij