Spring naar inhoud

Oranjeroze

Mijn schoonmoeder kwam langs en bracht rozen mee. Vandaag zit ik ernaar te kijken en bedenk ik me dat het hart van de roos precies het warm oranjeroze is, waarmee we van plan zijn de keukenmuur te schilderen. Ik kan m’n ogen er niet vanaf houden, het is zo’n fijne kleur! Warm en vrolijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij