Spring naar inhoud

In het moment

Vanmiddag ben ik alleen thuis. Sander is wat leuks doen met een vriend en ik verdwijn compleet in mijn bubbel en in het moment met het schilderen van een zelfgemaakt kruidenrekje. Penseelstreek voor penseelstreek, je hebt volle aandacht nodig om het netjes te doen en ik geniet van de volheid van mijn handeling en het resultaat. Klein Geluk zit in de dagelijkse dingen, als je ze met liefde en dankbaarheid doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij