Spring naar inhoud

Rust wat

Tijdens een avondfietstocht door de buurt kom ik dit bankje tegen. Ik heb ze wel meer gezien, bankjes of stoeltjes met een reminder om eventjes pauze te nemen, uit te rusten, bij te tanken. Soms met een flesje water of een appeltje erbij. Het brengt een glimlach om mijn mond. Ik vind het mooi dat mensen anderen helpen er aan te denken om even stil te staan. We zouden met zijn allen in deze dolgedraaide topspeed maatschappij eens wat vaker moeten gaan zitten – op dit bankje of een ander – om gewoon even te ademen, om ons heen te kijken en te luisteren of we het zachte gefluister van onze ziel weer kunnen horen.

1 antwoord »

  1. Hoi Marijke,

    Wat heb je deze blog ontzettend leuk en mooi geformuleerd. Het deed me aan het denk zetten. Ik vind.het een super goed idee van je om eens samen naar dat bakje te fietsen en daar samen een stil te worden om te zien of we onze ziel bereiken. Binnenkort afspreken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij