Spring naar inhoud

Lijnenspel

Het is een klein detail in onze keuken. Een spontaan cadeautje van een vriendin voor mijn verjaardag, die samenviel met onze eerste dagen in ons nieuwe huis. De vlaggetjes hingen eerst boven het kleine kiepraam, maar algauw waaide de felle wind het ene plakbandje los. Nu hangt de slinger aan het overgebleven plakbandje en aan een klipje van het fotobord aan de andere muur. Het is een vrolijk gezicht en met het draaiende zonlicht door de deur en de ramen ontstaat steeds een ander lijnenspel. Gekleurdr vlaggetjes en schaduwvlaggetjes. Het maakt me blij, al is het nog zoiets kleins.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij