Spring naar inhoud

Zomer

Vandaag voelt als zomer. Een frisse maar zachte ochtend, snikhete zon in de middag en een lange zwoele avond. Ik hang wat rond thuis, mijn hoofd door de hitte te chaotisch om doelgericht en structureel dingen te doen. Overal waar ik kom ontstaat zo langzaam een chaos aan spullen. Uiteindelijk ga ik maar gewoon in een tuinstoel onder de overkapping zitten. Nietsen is met deze warmte toch het beste besluit. Amira had dat allang door. Die zoekt steeds fijne plekjes in de schaduw of tussen de planten en ligt er regelmatig zo schattig bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij