Spring naar inhoud

Het goeie leven

Oh oh oh wat voel ik me een rijk mens met onze tuin. Na alle regen begon dit weekend eindelijk het heerlijke lenteweer. En daarmee ook het leven wat we ons zo hebben voorgesteld bij dit huis. Opstaan en buiten aan de picknicktafel dagboek schrijven. Yoga doen en mediteren onder de overkapping met de katten om me heen. Lange avonden kletsen en eten met vrienden in de tuin en afsluiten met een avondwandeling over de dijk. Het goeie leven jongens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij