Spring naar inhoud

Opstarten

Iedere ochtend maak en eet ik een smoothie van vers en diepvriesfruit. Zelfs na een paar jaar verveelt het me nog niet. Snel achterover klokken, lukt me echter nog steeds niet. Voor de twee grote glazen heb ik zeker twintig minuten nodig. Eerder zat ik vaak ondertussen een beetje voor me uit te staren of een beetje op mijn telefoon te scrollen. Nu pak ik er mijn boek bij en lees minimaal tien minuten, iets waar ik ergens anders op de dag eigenlijk nooit aan toe kom. Goed begin van de dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij