Spring naar inhoud

Stadsoerwoud

Terwijl Sander een uitgebreide knip- en scheerbeurt krijgt bij zijn vaste kapper Mo, besluit ik de tijd te doden met een wandeling in het Weizigtpark. Bij de ingang van het park blijkt het naastgelegen duurzaamheidscentrum Weizigt open te zijn. Oh ja, dat mag weer sinds de laatste versoepelingen. Ik loop een uitgebreid rondje, wil alle hoekjes van dit fijne park zien. De uitgebreide groenten- en kruidentuin (in een prachtige cirkelvorm), de kronkelpaadjes met houtsnippers, de met mos begroeide boomstammen die de grens tussen pad en perk markeren, de prachtige oude grote bomen waarin de vogels tjilpen… Mei in Weizigt, heerlijk om weer even in deze stadsjungle te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij