Spring naar inhoud

Mijn bubbel

Ook al regent het de laatste weken veel (en waait het hard!), toch schijnt de zon vaak genoeg haar warme stralen bij ons naar binnen. Aan het eind van de middag maakt het onze keuken een fijne plek om te zijn, een klein knus hoekje vol licht. Terwijl ik een maaltijd in elkaar improviseer (sommige ingrediënten op bij de supermarkt, andere vergeten dus dan maar zelf iets verzinnen), werkt Sander aan de andere kant van het raam aan een custom made kruidenbak van grindtegels. Ik ben helemaal in het moment, in m’n bubbel en voel me warm van binnen. Dit huis, deze tuin, de zon die precies op mijn snijplank schijnt, met volle aandacht bosuitjes knippen voor een verse maaltijd, Sander dichtbij… het leven is goed en ik heb het echt getroffen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij