Spring naar inhoud

Dankbaar

Na mijn ochtendritueel trek ik de gordijnen open en laat het warme zonlicht de kamer binnenkomen. Ik geniet van de plantjes die achter het gordijn te voorschijn komen en voel me dankbaar. Dankbaar voor deze fijne plek om te wonen en dankbaar voor alle spullen die ik in ons huis heb verzameld die me doen denken aan lieve mensen. Zoals deze plant die ik van oma kreeg omdat ik een keer over die van haar had gezegd dat ik hem zo mooi vond. Maar ook een weefwerkje wat we als dank kregen voor het helpen klussen en een houten doosje wat een vriend meenam als souvenir. Overal staan en hangen reminders aan vrienden en familie. Het doet me goed, het geeft me een warm gevoel van verbondenheid en maakt me dankbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij