Spring naar inhoud

Doos van pandora

Pandora is toch wel een van de leukste winkels in Dordrecht. En nu de winkels weer zonder afspraak geopend zijn, pak ik in de lunchpauze mijn kans om er eens heen te wandelen. De boekenafdeling is mijn favoriet, met overal tot het plafond uitstrekkende kasten vol boeken in een sfeervolle ruimte vol authentieke details. Als er een bank of bed zou staan zou het helemaal top zijn, dan zou ik er graag een middag vertoeven.

2 antwoorden »

  1. Oh dat is voor mij ook echt ‘the place to be…!’ Ik begrijp helemaal wat je bedoelt! Een heerlijke plek om tot rust te komen (ook al ziet het er heel rommelig uit) 🙂 Ik kom er heel graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij