Spring naar inhoud

Afgeleid

We zijn in gesprek, net begonnen met onze wandeling, als ik word afgeleid door de waanzinnig sterke en lekkere geur van een bloem. Ik draai m’n hoofd en zie een overdadig bloeiende sering, felpaars. Wat een prachtige bloem, ook. Al die kleine bloempjes in een grote pluim, wauw!

2 antwoorden »

  1. Ha ha, geweldig hoe je over zoiets kunt vertellen. Ik zit hier thuis in mijn eigen fauteuil en check mijn mail. Ik merk aan mijzelf dat ik blij wordt van dit bericht en het is echt: “moois van Marijke”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij