Spring naar inhoud

Bucketlist

Ik heb een bucketlist. Ik kijk er niet zo vaak naar en probeer het ook niet te zwaar te nemen maar zo nu en dan grijp ik m’n kans. Zo heb ik laatst via marktplaats een tweedehands longboard geregeld en ben ik nu iedere dag eventjes aan het oefenen met skateboarden onder aan de dijk bij de schapenboerderij. Het is iets wat ik al sinds mijn vijftiende wil leren. Ik vind het doodeng maar superleuk en het maakt me enthousiast dat ik iedere dag net iets meer ontspannen op het board sta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij