Spring naar inhoud

Bucketlist

Ik heb een bucketlist. Ik kijk er niet zo vaak naar en probeer het ook niet te zwaar te nemen maar zo nu en dan grijp ik m’n kans. Zo heb ik laatst via marktplaats een tweedehands longboard geregeld en ben ik nu iedere dag eventjes aan het oefenen met skateboarden onder aan de dijk bij de schapenboerderij. Het is iets wat ik al sinds mijn vijftiende wil leren. Ik vind het doodeng maar superleuk en het maakt me enthousiast dat ik iedere dag net iets meer ontspannen op het board sta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij