Spring naar inhoud

De edele kunst van niksen

De katten weten het allang, maar blijkbaar had ik er voor nodig om even ziek te worden: niks doen (maar dan ook echt helemaal niks doen) is fijn. Het schept ruimte in m’n hoofd om gewoon te zitten en een beetje om me heen te kijken. Gewoon zijn. Af en toe een stukje lezen te afwisseling en dan weer verder niksen. Zo veel als de afgelopen dagen hoeft wat mij betreft alleen als ik ziek ben, maar ik wil mezelf er wel vaker aan herinneren. Ik hoef niet altijd maar bezig te zijn, vooruit te gaan, te verbeteren. Ik mag soms ook gewoon zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij