Spring naar inhoud

Thuis

Niets is zo fijn als je ergens heel veilig en thuis voelen, vooral als je ziek bent. Helaas ben ik verkouden geworden en hoewel het geen corona is, betekent dat wel een paar daagjes onder een dekentje op de bank, om me heen kijken, mijn neus snuiten, niezen en heel veel slapen. Superfijn om Sander om me heen te hebben die voor me zorgt maar ook ons huis nog meer thuis maakt, met prachtige nieuwe kleuren op de muur. Ook al voel ik me dan fysiek niet top, ik voel me dankbaar en blij om precies hier te zijn, op mijn bank midden in de woonkamer van ons fijne thuis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij